Bent u nieuwsgierig geworden naar het exacte kostenplaatje in uw bestaande situatie? Dan kunt u kostenloos een vrijblijvende offerte bij aanemersbedrijf ASM aanvragen.
Timmerwerk

Wilt u nieuwe deuren, ramen of  kozijnen laten plaatsen? Is uw woning toe aan een nieuwe houten vloer? Voor diverse timmerwerk, renovatie en verbouw voor uw interieur en exterieur, kwaliteitshout en plaatwerk bent u bij ons aan het juiste adres. Het goede resultaat wordt verstrekt doordat ons onderhoudsbedrijf uitsluitend de beste materialen en gereedschappen gebruikt. Volgens onze filosofie kun je pas maatwerk afleveren als je de gereedschappen en werkmaterialen hebt die voor kwaliteit zorgen. Bij ASM kunt u terecht voor zowel een kleine snelle timmerwerk klus als voor het meest exclusieve timmerwerk projecten. Wij denken met u mee in de kosten, haalbaarheid en in de uitstraling. Het plaatje moet kloppen en dat is wat wij voor u regelen. Wij zijn al een lange tijd actief in de timmer- en bouwsector en weten als geen ander hoe wij uw wensen moeten verwezenlijken. Voor ons staan service en kwalitet centraal.

Dak

Het dak van uw woning dakbedekken heeft vele voordelen. Door een laag aan te brengen op uw dak, wordt uw dak tocht- en waterdicht. Dakbedekken kan zowel bij een plat als een schuin dak. De dakdekker van ASM heeft vele jaren ervaring op het gebied van dakdekken. Er zijn vele soorten materiaal waarmee een dak kan worden bedekt. De meest gebruikte vorm van dakbedekking in Nederland zijn dakpannen. Daarnaast wordt er ook vaak kunststof, metaal, leisteen of dakleer (bitumen) gebruikt. Dakbedekken kan in de loop der jaren een hoop kosten besparen. Doordat er minder warmte ontsnapt, kun je veel besparen op de energierekening. Dakpannen worden veruit het meest gebruikt bij dakbedekken in Nederland. Bijna alle gebouwen met een schuin dak zijn voorzien van dakpannen. ASM heeft jarenlange ervaring met het plaatsen van dakpannen op schuine daken. Ook voor het renoveren van daken bent u bij ons aan het juiste adres. Onze dakdekker werkt zowel met kunststof als dakleer. Wilt u een plat dak goed waterdicht, sneeuwdicht en tochtvrij krijgen voor de winter begint? Laat dan uw dak bedekken met dakleer.


Kozijnen

Kozijnen zijn er in alle soorten en maten. De installatie van een nieuw kozijn luistert erg nauw. Een verkeerde installatie van nieuwe kozijnen en ramen kan zorgen voor tocht en snellere slijtage. ASM is gespecialiseerd in het plaatsen van zowel kunststof, houten als aluminium kozijnen. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij alle soorten kozijnen binnen korte tijd plaatsen. Daarnaast zorgen wij er ook voor dat uw oude kozijn met raam of glas netjes wordt verwijderd. Dit alles doen wij tegen zeer scherpe tarieven. Naast het plaatsen van het kozijn geven wij u graag advies bij het kiezen van de juiste soort. Zo kunt u twijfels hebben over de materiaalgebruik, wij staan er voor u klaar om uw keuze tussen de aluminium, kunststof of houten kozijnen makkelijker te maken. Ramen, deuren en kozijnen van hout passen perfect bij een huis met een ouderwetse uitstraling. Hout geeft namelijk een huiselijk en warm gevoel. Hout vergt echter wel meer onderhoud dan aluminium of kunststof ramen, deuren of kozijnen. Deuren, ramen, puien en kozijnen van aluminium en kunststof hebben maar weinig onderhoud nodig. Het is echter wel zo dat bepaalde aluminium pui of kozijn soms gewoonweg niet passen bij de stijl van het gebouw. Aluminium kozijnen worden vooral geplaatst in moderne gebouwen waar veel glas wordt gebruikt. Aluminium is namelijk bij uitermate geschikt voor het dragen van zware platen glas. Kunststof deuren, ramen en kozijnen zijn de laatste tien jaar ontzettend populair geworden. Dit komt vooral omdat goede kwaliteit kunststof kozijnen, deuren en ramen vrijwel onderhoudsvrij zijn. Kunststof wordt standaard geleverd in wit of crème. Het is echter ook mogelijk om een zelf gekozen kleur in de kozijnen te verwerken. Door deze verfbehandeling wordt het kunststof ook harder en daarmee beter bestand tegen de elementen. Wij werken uitsluitend met vakmensen die jarenlange ervaring hebben met verbouwingswerkzaamheden en het plaatsen van nieuwe kozijnen.

Schilderwerk

Uw vastgoed wilt u natuurlijk in uitstekende conditie houden. Kozijnen, ramen, puien, goten, muren, plafonds verschillende soorten deuren zoals voordeuren en tuindeuren etc. hebben allemal een eigen soort behandeling nodig. Het moet er allemaal tip top uitzien, zowel binnen als buiten wordt alles voorzien van een beschermende kwaliteits verflaag. In mooi op elkaar afgestemde kleuren, waar mogelijk in harmonie met de omgeving om in topconditie te houden. Wij voeren zowel nieuwbouw als onderhoudswerk uit en daarnaast hebben wij nog breed ervaring in alle soorten houtrot reparatie. Dankzij onze hoge eisen bieden wij alleen de beste kwaliteit aan. Onze doel is om iedereen een gepaste oplossing te bieden, daarom leveren wij aan iedere klant maatwerk aan. Is uw huis toe aan een nieuwe laag verf of wilt u gewoon een nieuwe uistraling aan uw interieur geven? Voor dit en veel andere werkzaamheden staan wij voor u klaar. Wilt u uw bedrijfspand opknappen en ervoor zorgen dat het weer jaren mee kan?


Voor elke klus een oplossing
 
 
 
 
Goed in elke klus
 
 
 
 
06 24693075

info@asmbouw.nl
KVK: 66897408