Bent u nieuwsgierig geworden naar het exacte kostenplaatje in uw bestaande situatie? Dan kunt u kostenloos een vrijblijvende offerte bij aanemersbedrijf ASM aanvragen.
Onderstaand een inpressie van onze gerealisseerde badkamerprojecten
Maak er weer een perfecte ruimte van


Ean badkamer is bij uitstek een plek om te relaxen. Laat deze geheel naar uw wensen op maat installeren door de vakman van ASM.

Maar wat moet u nu allemaal weten bij het verbouwen van een badkamer? en gaat het allemaal niet te duur kosten?

Is uw badkamer gedateerd, en wilt u een compleet nieuwe badkamer? Dan kunt u kiezen om uw badkamer deels of helemaal te laten verbouwen of te renoveren.
Hoe ver u hierin gaat hangt helemaal af van uw wensen.

Zo kunt u alleen het sanitair of het bad laten vervangen in uw badkamer, maar ook de complete badkamer opnieuw inrichten. Wilt u een veilig bad om in te relaxen of heeft u liever een moderne inloopdouche. ASM kan het allemaal voor u realiseren tegen een betaalbare prijs.

Het renoveren of verbouwen van een badkamer heeft verschillende voordelen.
U kunt tijdens de badkamerverbouwing bijvoorbeeld de ventilatie verbeteren en leidingen controleren en als nodig meteen vervangen.

Ook kunt u de badkamer logischer indelen en mooier maken, met nieuw sanitair, spotjes of een hypermoderne douchecabine.

Badkamer tegelwerk

Ook wanneer u de specialist van ASM nodig heeft voor uw tegelwerk op wanden en vloeren kunt u ons bellen. Het tegelen is steeds meer precisie vakwerk geworden nu de fomaten van vloer- en wandtegels aan de moderen tijd zijn aangepast.
06 33250000

info@asmbouw.nl
KVK: 74206028