Meer woonruimte

Een uitbouw van de woning is de ideale oplossing wanneer u niet wil verhuizen maar toch groter wilt gaan wonen.

De kosten voor een uitbouw van uw woning zijn bij aannemersbedrijf ASM relatief laag en dus aantrekkelijk voor veel mensen.

Bij een uitbouw woning moet u denken aan een verlenging vergroting van het bestaande woonoppervlakte. Dit kan bij meerdere gedeeltes van uw toegepast worden. We zullen u enkele voorbeelden geven:

Serre
Keuken / bijkeuken
Garage / schuur
Dak

De verlenging ( uitbouw) is dus altijd bereikbaar vanuit de woning. Wanneer uw woning net even te klein is geworden door bijvoorbeeld een gezinsuitbreiding is een uitbouw van de woning de oplossing om het vloer oppervlakte te vergroten.

Ook is het ideaal om een uitbouw te maken en een keuken in te plaatsen. Op die manier wordt de ruimte waar nu de keuken staat vrijgemaakt voor andere doeleinden. Wanneer een uitbouw speciaal gemaakt wordt voor een keuken is het wel van groot belang dat ook de nodige voorbereidingen worden getroffen. Denk aan gasleidingen, een eigen elektriciteit groep, waterleidingen, afvoer en afzuigmogelijkheden. Aannemersbedrijf ASM regelt het allemaal voor u.

Een uitbouw kan helaas niet zo maar gebouwd worden. Bij het bouwen hiervan zijn strikte regels verbonden zoals de bouwveiligheid en het verkrijgen van een vergunning van de Gemeente. Gaat u er maar van uit dat bij 90% van de uitbouwen in Nederland een bouwvergunning nodig is.Bent u nieuwsgierig geworden naar het exacte kostenplaatje in uw bestaande situatie? Dan kunt u kostenloos een vrijblijvende offerte bij aanemersbedrijf ASM aanvragen.
Onderstaand een inpressie van onze gerealisseerde uitbouwprojecten
06 33250000

info@asmbouw.nl
KVK: 74206028