Diensten

Diensten van ASM-Bouw

Waar u ASM bouw voor in kunt huren:

-Bouwen en verbouwen

-Elektra en loodgieterswerk

-Badkamer- en keukenrenovatie

-Stucen en schilderen


Aannemersbedrijf ASM is een aannemersbedrijf die zich onderscheidt van al haar concurrenten door kwalitatief hoogwaardig en zeer flexibel te werken. Kwaliteit hoeft niet duur te zijn.

Betrokkenheid met uw projectwensen is wat ons bind. Op alle fronten zullen wij onze expertise inzetten om u goed te adviseren zodat u exact weet waar u aan toe bent.

Ons motto is tevreden klanten bepalen ons succes daarom vinden wij het zeer belangrijk dat het werk wat geleverd wordt ook 100% voldoet aan de eisen van onze klanten.


Werkwijze

Voorafgaand aan de bouw of verbouwing vinden wij het zeer belangrijk dat er wederzijdse vertrouwen is. Daarom zullen wij samen met u gaan kijken wat de vraag is en wat de mogelijkheden zijn. Wensen en mogelijkheden zullen wij voor u vertalen in een concreet bouwplan.

Uiteraard staan wij open voor uw aanpassingen tijden de bouwwerkzaamheden. Voor ons geldt: Uw project is ons project.

Nadat er akkoord is gegeven voor de bouw gaan onze vakmensen voor u aan de slag. Deze mensen hebben allen de nodige ervaring en diploma’s voor het realiseren van uw project.

Kortom; bent u opzoek naar een team wat uw project (groot of klein) kan verwezelijken tegen een scherpe prijs? Twijffel niet langer en vraag geheel vrijblijvend een offerte bij de proffesionals van aannemersbedrijf ASM

Vraag snel een vrijblijvende offerte aan